Bradonjić (broj 10) u duelu Slobode i Radnika na Tušnju

Ušao sa klupe i postigao hat-trick

Bradonjić junak Radnika: I kada smo gubili, vjerovali smo u sebe

Samir Mlaćo

Radnik se namučio u Ugljeviku, ali na kraju ipak upisao tri nova boda. Bijeljici su savladali Zvijezdu 09 sa 4:1, a junak je bio mladi Vladimir Bradonjić koji je postigao hat-trick, iako je šansu na ovome meču dobio tek u 66. minuti.

Zablistao je do kraja i donio svom timu novu pobjedu.

"Najvažnije je da smo pobijedili, ovo su važna tri boda za nas i vode nas u gornjih vrh tabele. Gubili smo, no i tada vjerovali u preokret, te da na kraju ubjedljivo slavili", kazao je Bradonjić za SportSport.ba.

U narednom kolu Radnik će ugostiti Slobodu. Tuzlake trese teška finansijska kriza, no i pored toga su na sjajnom šestom mjestu.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Slobodu. Sigurno da nas očekuje težak meč, ali mi želimo pobjedu, te revanširati se Tuzlacima za poraz u prvom kolu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.