Igračev agent demantirao navode španskih medija

Ginobili neće u Real

Menadžer Manua Ginobilija, Herb Rudoy demontovao je pisanja španskih medija da će njegov klijent na ljeto za 13,5 miliona američkih dolara preći u redove Real Madrida.

"Ne znam ko je to objavio niti me zanima. Sa mnom niko nije razgovarao o tome, a ono što ja znam, je da će Manu završiti karijeru u NBA ligi i to u redovima Spursa", rekao je Ginobilijev menadžer.

Ginobili ulazi u posljednju godinu svog ugovora sa San Antonijom vrijednog 10,7 miliona dolara i španski mediji su se raspisali kako će Ginobili obući dres Reala, ali izgleda od toga nema ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.