Predsjednik Mladosti nije zabrinut

Mušija o krizi u Mladosti: Bit će sve dobro, ostat ćemo u ligi

Kriza u kojoj se nalazi Mladost ne zabrinjava previše prvog čovjeka kluba iz Doboja kod Kaknja Mensura Mušiju.

U dosad odigranih jedanaest utakmica Mladost je slavila samo dva puta i trenutno se nalazi u samom dnu tabele, a mnogi su uvjereni da će ovaj klub uz Zvijezdu 09 na kraju i ispasti iz lige.

Tako, s druge strane, ne misli predsjednik Mladosti Mensur Mušija koji je glede krize u Mladosti poručio kako vjeruje da uskoro dolaze bolji dani.

"Vjerujem u to da će sve biti dobro. Trenutno ne stojimo baš najbolje na tabeli, to je činjenica, ali opstanak neće biti upitan. Jedino nam je Evropa odmakla", kazao je predsjednik Mladosti o trenutnoj situaciji u klubu, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sezona je duga, u igri je još mnogo bodova i stoga vjerujem da možemo ostvariti naš cilj, odnosno ostati u društvu najboljih."

Priliku da poboljšaju bodovni saldo igrači Mladosti će imati sutra kada na MGM Farm Areni gostuje Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.