Mahmutović je bio sretan što se vratio nakon teških povreda

Aidin Mahmutović je bio strijelac oba gola u utakmici protiv Širokog

Junak Čelika nakon pobjede: Svaki gol mi puno znači, a posebno onaj koji postignem na Bilinom Polju.

S. Pašalić

Čelik je u 12. kolu Premijer lige na Bilinom Polju ugostio Široki Brijeg i slavio sa 2:0.

Domaći su od 39. minute imali igrača više na terenu nakon što je Cipetić u ekipi Širokog Brijega dobio crveni karton, ali dugo nakon toga nisu uspijevali stići do gola.

Ipak, pred kraj meča, Aidin Mahmutović je golovima u 82. i 90. minuti donio pobjedu Zeničanima, a nakon završetka junak domaćih je dao svoj komentar na meč.

"Kao prvo, ja bih čestitao momcima i mislim da smo ušli dobro u utakmicu i imali smo tokom cijele utakmice posjed iako je Široki dobro stajao nazad, nije bilo toliko prostora, ali na kraju smo možda zasluženo pobijedili i osvojili tri vrlo bitna boda za nas"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno, svaki gol mi puno znači, a posebno kada ga dam ovdje na Bilinom Polju. Zna se da sam ovdje počeo Premier ligu i volim da igram ovdje. Zna se da sam u zadnje dvije godine imao problema sa povredama, velikim povredama i u 33. godini poslije ovakve povrede da se vratim, mislim da je to veliko za mene"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.