Nekadašnji dragulj Sarajeva

Nedim Hadžić našao klub, ponovo u Premijer ligi BiH · Zvanično

Nekada veliki talenat FK Sarajevo nakon više od godinu dana konačno ima novi klub.

Do prije nekoliko godina Hadžić je smatram najvećim talentom koji BiH ima, bio je i u konkurenciji za nagradu 'Golden Boy', ali njegova karijera u međuvremenu nije se razvila u skladu sa očekivanjima.

Ispostavilo se da je Hadžić napravio veliku grešku što je rano otišao iz Sarajeva, bez da se pritom afirmisao u prvom timu, a danas, skoro dvije godine kasnije, odlučio je da restartuje karijeru i vrati se u BiH.

Naredno odredište 20-godišnjeg Hadžića bit će Mladost iz Doboja kod Kaknja s kojom je potpisao ugovor do juna 2022. godine, a vijest o transferu ovaj premijerligaš je potvrdio i na svojoj stranici.

Priliku da debituje Hadžić će imati već u petak kada će Mladost u sklopu 14. kola BHT Premijer lige BiH odmjeriti snage protiv Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.