Otkazao u posljednji čas

Sir Alex Ferguson ipak nije doputovao u Beograd

Legendarni Sir Alex Ferguson ipak nije doputovao u Beograd s ekspedicijom Manchester Uniteda. 

Podsjetimo, Crveni đavoli danas u glavnom gradu Srbije igraju susret 3. kola Evropa lige, a najavljeno je kako će meč iz svečane lože pratiti legendarni Fergie.

On je sinoć čak trebao na večeru sa trenerom crno-bijelih Savom Miloševićem koji je za njega spremio i kvalitetan alkohol, ali od toga svega na kraju ipak neće biti ništa.

Utjeha za Miloševića svakako leži u činjenici da će za 14 dana vidjeti legendarnog Škota obzirom da ove dvije ekipe tada ponovo igraju, ali na Old Traffordu.

Dodajmo i to da trenutno u grupi L Lige šampiona Partizan i Manchester United imaju po četiri boda i nalaze se na prvom i drugom mjestu. Današnja utakmica u Beogradu počinje od 18.55 sati. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.