Sjajni stručnjak preporodio Rođene

Dudić nakon meča u Zenici: Postali smo družina, raja i svi radimo u korist kluba!

FK Velež je hit prvenstva. Mostarci igraju sjajno pod komandnom palicom Feđe Dudića, a danas su u Zenici nadigrali NK Čelik 2:0.

Feđa Dudić je prije meča jasno istakao da želi da njegov tim nastavi pobjedonosni niz, te se to i ostvarilo.

"Zasluženo smo slavili. Možda smo i prvo poluvrijeme bili bolji, nismo zabili, a u drugom poluvremenu smo sve ostvarili. Odradili smo dobro, iako je Čelik imao posjed. Istrčali smo kontru i ovjerili pobjedu. Rekao sam u najavi da dolazimo po tri boda i to smo ostvarili", kazao je Dudić.

O igri svog tima i atmosferi.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Sve dolazi iz svlačionice, postali smo raja, družina, svi radimo u korist kluba... Da uzmete izjavu 17-18 igrača neće biti ljut. Jedna zdrava svlačionica je uzrok svega. Bh. liga je takva, izjednačena, a dobar rad naplatiš. Moram pohvaliti i Upravu kluba jer imam sve preduslove za uspjeh. Nemamo dugova i svaka čast tim ljudima", dodao je sjajni stručnjak koji je i danas dobio ovacije navijača Veleža.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.