Portugalac još uvijek pamti Pjanića

Ronaldo: Ne gledam Ligu prvaka

Adnan Beganović

Najskuplji fudbaler današnjice, Cristiano Ronaldo, danas je dao intervju za španjolsku televiziju TVE u kojem je rekao da je bijesan zbog ispadanja u Ligi prvaka.

"Toliko sam ljut zbog ispadanja u Ligi prvaka da demonstrativno ne želim gledati niti jednu utakmicu više u tom takmičenju. Ispali smo zbog vlastitih grešaka i nadam se da ih ubuduće više nećemo ponavljati", rekao je Ronaldo i dodao:

"Nisam došao u Real na jednu sezonu. Ovu smo izgubili kada je u pitanju Liga prvaka, ali sam uvjeren da ću u ovom klubu osvojiti još mnogo naslova prvaka Evrope. Što se tiče Primere, tu moramo osvojiti naslov. Ako pobijedimo Barcelonu, a budemo gubili utakmice protiv drugih suparnika, ništa nam ne znači eventualni uspjeh u "el clasicu". Moramo biti prvaci i to nas mora voditi do kraja sezone."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.