Komentarisao sjajan gol Štilića

Osim: Majstorija Štilića, dugo takvu nismo vidjeli na našim stadionima

Edmir Škorić

Amar Osim govorio je nakon pobjede Željezničara na Tušnju protiv Slobode (4:0).

"Teren je bio težak, bilo je teško kontrolisati loptu. Pokušali smo biti što direktniji. Sva sreća da smo dali prvi gol. U ovakvim utakmicama to može da okrene utakmicu u jednom ili drugom smijeru. Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolji, djelovali smo opasniji čitavu utakmicu, ali moram naglasiti da su igrači i rukovodstvo Slobode bili izuzetno korektni od početka. Na terenu su se borili, kao i mi, tukli se koliko se tući može, kao i mi", rekao je Osim.

"Imamo obavezu da uzvratimo Slobodi na ovako lijepom gostoprimstvu".

"Moramo se okrenuti idućim utakmicama. Idemo na pauzu, prvi smo na tabeli i to je lijepa stvar, lakše je i raditi u takvim okolnostima".

Na pitanje da komentariše majstoriju Semira Štilića, Osim je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Majstorija Štilića koju nismo dugo vidjeli na našim stadionima".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.