Dobre vijesti za Baljića

Efendić odradio suspenziju, u konkurenciji za Čelik

Trener Tuzla Cityja Elvir Baljić u nadolazećem meču protiv Čelika konačno će moći računati na kapitena Samira Efendića.

U posljednje vrijeme tuzlanskom timu ne ide najbolje u Premijer ligi BiH. Ubjedljiv poraz na gostovanju kod Zrinjskog dodatno je poremetio atmosferu u svlačionici, no ono što može da raduje trenera Baljića svakako je povratak Efendića.

Ovaj iskusni defanzivac zbog suspenzije nije bio u konkurenciji za protekle dvije ligaške utakmice, što se itekako osjetilo, no odradio ju je i za vikend će biti na raspolaganju Tuzla Cityju u meču protiv Čelika.

Podsjetimo, Efendić će suspenziju zaradio na meču s Borcem kada je sudija Mulahasanović njegov kontakt s Vranješom okarakterisao kao kazneni udarac i pritom mu pokazao direktan crveni karton.

U Tuzla Cityju inače Efendić važi za jednog od najboljih fudbalera koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu ne izostavlja iz prve postave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.