Fudbaler Tuzla Cityja pred meč sa Čelikom

Efendić: Vjerovatno su promjene uticale na nas, ali nadam se da ćemo sutra doći do tri boda

Fudbaleri Tuzla Cityja nakon reprezentativne pauze nastavljaju takmičenje u Premijer ligi BiH, domaćom utakmicom protiv Čelika.

Pred meč 17. kola PL BiH na Tušnju govorio je prvotimac Tuzla Cityja Samir Efendić.

"Imao sam i dužu pauzu nego što sam planirao, ali eto... Sutra nas očekuje jedna sigurno teška utakmica. Mislim da je Čelik jako kvalitetna ekipa i moramo maksimalno ozbiljno pristupiti na svakom dijelu terena da bismo ostvarili pobjedu. Svaki igrač je svjestan šta nam donosi sutrašnja utakmica. Nadam se da ćemo sve dobro završiti i upisati nova tri boda", izjavio je Efendić.

Tuzla City u posljednje vrijeme nema kontinuitet dobrih igara i rezultata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo ostali bez igre koju smo prezentovali na početku sezone zbog svih tih silnih promjena u našem timu, dolaskom novog šefa i sličnih stvari. Vjerovatno je to malo uticalo na sve nas da na ne prikazujemo igru kao na početku sezone. Ipak, nadam se da ćemo se sutra pokazati u najboljem svjetlu i doći do nova tri boda", poručio je Efendić.

Duel na Tušnju se igra sutra od 13:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.