Trener FK Željezničar

Amar Osim nakon poraza: Niko nam nije kriv, a ovo bih isto rekao da je ostalo i 1:1

Midhat Šljivak

Željezničar je danas na Grbavici poražen od Širokog Brijega.

Utakmica je završena rezultatom 1:2, a svoje impresije nakon utakmice dao je trener Plavih Amar Osim.

"Niko nam nije kriv. Imali smo sve u svojim rukama. Imali smo sjajnog protivnika, koji je igrao otvoreno. Dva su puta ušli u 16 dali dva gola, mi smo imali sedam-osam šansi, plus penal. To je tako. Možda je i bolje da se sad ovo desilo, nego na kraju tamo nekad. Mogli smo voditi 2:0 u prve dvije minute. I da nismo taj gol primili, ja bih rekao isto. Nama isto dođe dođe 1:1 i 1:2", rekao je Osim za MOJA TV.

Zatim je najavio i derbi...

"Nadam se da ćemo u derbiju na bolji način iskoristiti šanse. Odmoriti se, raditi i pokušati biti raspoloženi, a morat ćemo ako hoćemo osvojiti bodove protiv Sarajeva", istakao je osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.