Velež slavio protiv Radnika

Dudić: Hvala i ovim navijačima, valjalo je putovati šest sati iz Mostara

Admin Čaušević

Velež se iz Bijeljine u Mostar vraća s punim plijenom. Rođeni su minimalnih 0:1 pobijedili Radnik. 

Feđa Dudić je bio vidno zadovoljan nakon utakmice. Trener mostarskog kluba je čestitao svojim momcima na velikoj pobjedi te se zahvalio navijačima koji su i danas bili 12. igrač njegovog tima.

"Čestitam svojim momcima. Nakon tri utakmice u kojim nismo imali rezultat, danas nam se sve vratilo i to nas je nagradilo", rekao je mladi stručnjak te nastavio:

"Imamo utakmicu protiv Željezničara, ići ćemo se da se nadigravamo. Moram pozdraviti i naše navijače. Valja doći iz Mostara, putovali su šest sati. Čestitam i protivniku na fer i korektnoj igri. Nemam zamjerki ni na suđenje".

Velež je ovom pobjedom ostao na osmoj poziciji, ali je maksimalno iskoristio rezultate kikseve timova iz donjeg dijela tabele.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.