Ronaldo je blokirao loptu koja je išla u gol

Dybala nije mogao vjerovati šta se desilo

Kako je Ronaldo "ukrao" pobjedu Juventusu?

S. Pašalić

Juventus je danas kiksao na svom terenu i odigrao je samo 2:2 protiv Sassuola.

Tim iz Torina je bio veliki favorit uoči početka ovog meča, ali je osvojio samo bod, a nakon što je i Inter slavio protiv SPAL-a sa 2:1, na kraju je pao na drugo mjesto na tabeli.

Nakon što je prvo poluvrijeme završeno rezultatom 1:1, gosti su početkom drugog poluvremena poveli sa 2:1, ali je Cristiano Ronaldo u 68. minuti izjednačio na 2:2.

Ipak, samo minutu kasnije, Portugalac je praktično bio tragičar nakon što se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Naime, Juventus je bio u napadu i stigao je do gola Sassuola, a Paulo Dybala je na kraju šutirao, međutim lopta je direktno pogodila Ronalda koji je bio ispred golmana gostiju i tako je spriječio da ona završi u golu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.