Foto: SportSport.ba

Nije uvršten u tim

Rahmanović došao u Ugljevik da bodri Sarajevo

Amar Rahmanović sa tribina će bodriti Sarajevo u današnjem meču protiv Zvijezde 09.

Jedan od najboljih fudbalera Sarajeva nije se našao u konkurenciji za današnji duel u Ugljeviku, a iako se o prvi mah činilo da je riječ o povredi, ispostavilo se da su razlozi skroz drugačiji.

Nezvanično je to svojevrsna kazna Rahmanoviću za nezalaganje u derbiju sa Željezničarom (1:3) i nesportski odnos prema kompletnom stručnom štabu, no svejedno nije ostao u glavnom gradu BiH nego je doputovao u Semberiju da s tribina prati meč. 

Uoči utakmice Rahmanović je poželio sreću svojim saigračima, a kratko je razgovarao i sa trenerom Zvijezde 09 Adnanom Zildžovićem, što je i zabilježeno kroz objektiv fotoreportera SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.