Napustio Tuzlu City, ali neće daleko

Said Husejinović se vraća u staro jato?

Samir Mlaćo

Said Husejinović nedavno je raskinuo saradnju sa FK Tuzla City, a kako stvari stoje iskusni fudbaler će i dalje utakmice igrati na Tušnju.

Prema nezvaničnim informacijama, Husejinović će postati novi fudbaler tuzlanske Slobode, tima u kojem je i počeo profesionalnu karijeru.

Dogovor između 31-godišnjeg ofanzivca i Slobode o saradnji je blizu i on će ponovo da obuče dres tima sa Tušnja.

Husejinović je karijeru počeo u Slobodi. Iz ovog tima je napravio i veliki transfer u Werder, da bi nakon što je promijenio veliki broj klubova dres tima sa Tušnja obukao ponovo u ljeto 2018. godine.

Ipak, u ljetnom prelaznom roku se odlučio da obuče dres Tuzla Cityja, gdje je igrao do prije nekoliko dana, kada se odlučio rastati sa ovim timom.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.