Zabio gol za Bayernove veterane

I Pjanić je imao komentar na Misketovu majstoriju

Zvjezdan Misimović nije odustao od bavljenja fudbalom ni nakon okončanja karijere.

Priliku da 'održava formu' Misimović je dobio tamo gdje je sve i počelo, u Bayernu, za čije veterane svakih nekoliko mjeseci odigra utakmicu na nekom od turnira.

Posljednju je odigrao jučer na Legends Cupu u Brazilu, gdje je protiv vršnjaka iz Borussije Dortmund postigao i majstorski gol, a videozapis istog je postavio i na svoj zvanični Instagram profil.

Gol je pregledalo je više od hiljadu ljudi koji su oduševljeno komentarisali i laskali Misimoviću, a promakao nije ni Miralemu Pjaniću koji je u komentaru šaljivo napisao kako je "u top formi".

U nastavku pogledajte gol proslavljenog bh. fudbalera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.