Velež TV

Bivša nada Sarajeva u Mostaru

Radovac: Velež je jedan od najvećih klubova u BiH

FK Velež je večeras i zvanično predstavio svoje novo pojačanje.

Za mostarski klub u nastavku sezone će, kako je saopšteno, nastupati 23-godišnji Samir Radovac. Nekadašnji dragulj Sarajeva u Vrapčiće je stigao kao slobodan igrač, a posljednjih šest mjeseci je proveo u Grčkoj noseći dres PAS Giannine.

Nakon što je potpisao ugovor Radovac je izjavio kako je veoma zadovoljan, ne štedeći hvalospjeve na račun Rođenih.

"Velež je veliki klub sa velikom tradicijom i bogatom historijom, jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini. Ljudi u klubu rade sjajan posao i nadam se da ćemo svi biti zadovoljni na kraju sezone", prve se impresije Radovca po dolasku u novi klub.

Vjeruje da mu neće biti teško da se prilagodi u novoj sredini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratio sam rezultate u proteklom periodu. Klub koji je prošle godine igrao u 1. ligi FBiH danas je stabilan premijerligaš. Neke igrače već poznajem, neki su bili i u Sarajevu, tako da se nadam da ćemo na kraju svi dobro sarađivati", poručio je Radovac.

Radovac je, podsjetimo, prethodno u našoj zemlji igrao još za Olimpik i Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.