Kapiten NK Čelik

Salčinović: U zadnje vrijeme puno pričamo, a malo radimo

Na današnjoj press konferenciji NK Čelik pojavio se između ostalog i kapiten ekipe Fenan Salčinović. 

On je pred početa priprema rekao sljedeće:

"Nova godina, novi problemi ja bih rekao. Mislim na tabelu i bodove... Sami smo sebi krivi, nadam se da ćemo sami sebe izvući iz ovoga. Ja ne bih puno pričao jer mi svi u zadnje vrijeme puno pričamo a malo radimo. Mislim da trebamo okrenuti malo ploču i mislim da je jedan težak period iza nas. Prije svega treba da se dobro pripremimo, da se fokusiramo na pripree. Obezbijeđeni su nam dobri uslovi i to trebamo iskoristiti da se što bolje pripremimo".

Ponovo je mnogo igrača otišlo i došlo u klub. Kako to komentarše?

"Sigurno da nije dobra situacija kada se toliko igrača mijenja ali ja razumijem i klub i igrače. Teško je meni da tu stanem na bilo koju stranu je je moja situacija s klubom posebna već godinama. Ja ne mogu okretati leđa klubu a sve druge igrače koji imaju neke probleme sigurno da razumijem. Moje je da budem tu još koliko mogu i dok me služi zdravlje. Pomoći ću i klubu i mlađim igračima koliko sam u mogućnosti, to je moj cilj".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.