Danas stigao u Milan

Ibrahimović i Kjaer su 2016. godine imali žestok sukob, a od danas su saigrači

Endin Čaušević

Danski fudbaler Simon Kjaer predstavljen je danas kao novi igrač Milana.

Kjaer je na San Siro stigao iz Seville na šestomjesečnu posudbu nakon što se u prvom dijelu nije naigrao na posudbi u Atalanti. No, dolasku Danca nisu se baš svi obradovali.

To se odnosi posebno na Zlatana Ibrahimovića koji je prije nekoliko godina imao žestok sukob s Kjaerom na terenu. Tada je Ibra bio član Manchester Uniteda, dok je Danac igrao za Fenerbahče.

Meč se igrao u novembru 2016. godine kada je istanbulski tim slavio sa 2:1. Ibrahimović i Kjaer su došli u žestok sukob, a Šveđanin je čak počeo "daviti" Danca.

No, sada će oni biti saigrači u Milanu i bit će veoma zanimljivo kako će izgledati njihov prvi susret.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.