Mladi reprezentativac BiH pred potpisom

Mustedanagić objavom na Instagramu potvrdio medijske napise

Admin Čaušević

Zinedin Mustedanagića uskoro čekaju izazovi van Češke, potvrdio je to i talentovani veznjak objavom na društvenoj mreži Instagram. 

Mustedanagić ugovor sa praškom Spartom ima do kraja sezone, ali na proljeće neće igrati u tom klubu već ga čeka nova posudba.

Prvio dio sezone je igrao u Češkim Budojevicama, dok će ostatak sezone proveti u BiH, tačnije u ekipi Sarajeva.

SportSport.ba je već ranije pisao da je Mustedangaić postigao dogovor s Bordo klubom te da je preostalo da obavi ljekarski pregled.

Pisanje našeg portal ovaj 21-godišnjak je indirektno potvrdio i objavom priče na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Mustedanagić je objavio krakti video s pogledom na Sarajevo iz jednog od sarajevskih restorana uz oznaku da se nalazi u bh. prijestolnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već sada je jasno da je njegov potpis ugovora sa Sarajevom i nastavak saradnje sa Vinkom Marinovićem samo pitanje dana...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.