U Simin Hanu

Sutra duel Tuzle City i Zvijezde 09

Samir Mlaćo

Nogometaši Tuzle City i Zvijezde 09 sutra će odigrati međusobni prijateljski meč.

Susret će biti odigran u Simin Hanu sa početkom u 13:00 sati.

U Tuzli su optimisti i vjeruju da će ovo biti kvalitetna provjera za njih.

"Bit će to prilika da domaći navijači ali i stručni štab na čelu sa Elvirom Baljićem provjeri stanje napadača Badjija, zatim lijevog beka Lekovića, dvojice veznjaka Arežine i Ivkovića te mladog golmana Delića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, duel sa premijerligašem iz Etno sela Stanišići prilika je da se vidi u kakvom je stanju i ostatak ekipe, ali i koliko su oporavljeni stoper Kostić te veznjak Mitrović.

Susret sa komšijama iz Stanišića igra se u subotu 18.januara s početkom u 13 sati na stadionu “Bare” u Simin Hanu", istakli su iz FK Tuzla City

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.