Foto: Facebook

U pitanju je posudba

Igman se pojačao iz Olimpika

Ekipa Igmana iz Konjica dobila je danas još jedno pojačanje.

Konjičani iza sebe imaju prilično dobru polusezonu, a kako bi na proljeće bilježili još bolje rezultate već su angažovali nekoliko novih imena.

Nakon što su stigli Amar Alikadić i Emira Hodžurda, saradnja je dogovorena i sa mladim Vehrudinom Aleševićem koji u redove Igmana stiže na šestomjesečnu posudbu iz Olimpika.

U protekloj polusezoni ovaj 22-godišnji krilni fudbaler nije imao previše prostora za igru u Olimpiku, a prije nego što je došao na Otoku, još je imao priliku oblačiti dresove Slavije, Krajišnika i mlađih selekcija Sarajeva i Željezničara.

Na otvaranju proljeetnog dijela sezone Igman će, podsjetimo, gostovati TOŠK-u.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.