Novi igrač Čelika za SportSport.ba

Vujasin: Na proljeće će rezultati sigurno biti bolji, a onda ćemo napasti Evropu naredne sezone

Endin Čaušević

Igrači Čelika će u Antaliji odraditi veći dio priprema za proljetni dio sezone.

Zeničani su danas krenuli prema Sarajevu odakle će s aerodroma put Turske. Čelik će u Antaliji boraviti do 10. februara i odigrati pet pripremnih utakmica.

Pred polazak za Antaliju za SportSport.ba govorio je igrač ovog tima Mile Vujašin koji je pojačao Čelik u zimskom prelaznom roku.

"Proveo sam s ekipom sedam dana, upoznali smo se dobro. Pratio sam tabelu, Čelik nije u najboljoj poziciji, ali mislim da će to biti bolje. Ekipa je dobra, pojačali smo se i očekujem najbolje u drugom dijelu sezonu", rekao je Vujasin.

"Pratio sam dosta ligu. Mislim da Čelik mora imati visoke ambicije. U prvom dijelu rezultati nisu bili najbolji, ali mislim da će to doći na svoje i od naredne sezone da se napadne Evropa što Čelik zaslužuje. Došao sam da pomognem svojim iskustvom i znanjem".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.