Dojučerašnji igrači Čelika

Miletić i Jamak novi igrači Željezničara?

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara spremaju se punom parom za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Plavi trenutno borave u Međugorju gdje će odraditi prvi dio priprema, a onda će put Antalije. Željezničar je u zimskom prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja, a roster Plavih je sada još i širi.

Nezvanično, SportSport.ba saznaje da bi se sutra Plavima trebali priključiti Luka Miletić i Nermin Jamak.

Naime, saradnju sa sarajevskim timom prema nezvaničnim informacijama dogovorili su dojučerašnji fudbaleri zeničkog Čelika, Luka Miletić i Nermin Jamak. Jamak će se tako vratiti na Grbavicu nakon što je dobio raskid ugovora u Čeliku zbog dugovanja od strane zeničkog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Miletić je nekih devet mjeseci  van terena nakon što su mu pukli prednji križni ligamenti još prošle sezone. Do povrede pružao je dobre partije i zapravo je zalog za budućnost s obzirom da se radi o igraču koji ima 25 godina i koji će dodatno pojačati konkurenciju u odbrambenom redu. On je s Čelikom imao ugovor do kraja sezone, ali je odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u ekipi Željezničara.

Ovaj 25-godišnji defanzivac ponikao je u Brotnju iz Čitluka, a igrao je još za Rudeš, Inter Zaprešić, Sesvete, Lučko, Dugopolje i Vitez, a nastupao je i za omladinske selekcije BiH. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.