Željezničar odradio trening u Sport centru

Bojo pošteđen, Stevanović ranije napustio trening

FK Željezničar odradio je novi trening u Sport centru. 

Plavi su imali slobodno jutro, ali zato su se poslijepodne dobro preznojili na jednom od terena Sport centra u Međugorju.

Treninga je pošteđen bio Petar Bojo zbog lakše povrede, dok je Siniša Stevanović otišao nešto ranije u hotel jer je također osjetio lakšu povredu.

Inače, ni danas punim intenzitetom nisu trenirali Ermin Zec i Denis Žerić koji imaju lakše povrede. Zec je prvi dio treninga obavio u teretani, a tokom drugog je nizao krugove oko stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Plavima danas su po prvi put trenirali Luka Miletić i Nermin Jamak, novi igrači kluba, dok je stigao i Japanac Shuto Kono koji će biti nekoliko dana na probi.

Izabranici Amara Osima jučer su odigrali prijateljski meč protiv Veleža koji su izgubili sa 2:1, a već u subotu igraju na Pecari protiv Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.