Kazahstanci uspješniji od Zeničana

Čelik pripreme u Antaliji počeo porazom

Admin Čaušević

Fudbaleri Čelika su izgubili u prvom pripremnom susretu u Antaliji. Zenički tim je poražen od kazahstanskog Taraza sa 2:1. 

Poslije prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, a strijelac gola za Čelik bio je Huseinbašić, a ekipa iz Kazahnstana je do trijumfa stigla u nastavku.

Umit Ozat je u prvom poluvremenu u kojem su Zeničani bili bolji, priliku za igru dao sljedećim igračima: Pavlović; Resić; Musić; Horić; Vrhovac; Mahmić; Žuna; Bajraktarević; Mahmutović Grahovac; Huseinbašić.

U nastavku je zaigrala potpuno druga postava uključujući nekoliko novih igrača što je protivnik iskoristio i stigao do pobjede. U drugom dijelu su igrali Nurković; Resić; Čubara; Keita; Mešić; Vardo; Bjeloš; Camara; Vujašin; Cenaj i Aganspahić.

Interesantno, da su Zeničani tokom dana najavili kako će igrati utakmicu protiv kosovske ekipe KGF Giiljani, ali je u posljednji čas došlo do promjene rivala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.