Portugalčeve misli usmjerene samo na Barcelonu

Mourinho: Imam ugovor, a Real trenera

Adnan Beganović

Iako je aktuelna fudbalska sezona pri samom kraju i iako je Real Madrid još uvijek u igri za naslov, španjolski mediji su već prežalili Manuela Pellegrinija, a kao njegovog nasljednika na klupi "kraljevskog kluba" vide Jose Mourinha.

Međutim, karizmatični portugalski stručnjak još uvijek ne želi razmišljati o narednoj sezoni jer pred njim i njegovim izabranicima su ključne utakmice.

"Moja je momčad još uvijek u borbi za tri naslova i pred nama su ključne utakmice. Jednostavno imam previše posla da bih razmišljao o budućnosti negdje drugdje", rekao je Mourinho i dodao:

"Imam važeći ugovor sa Interom, a Real ima sjajnog trenera. To je sve što mogu reći jer fudbal je ovih dana sveden na laži i nagađanja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.