Kapiten Tuzla Cityja nakon utakmice u Antaliji

Efendić: Mislim da su dovedeni pravi igrači, koji će nam biti od velike pomoći

Edmir Škorić

Danas je u Antaliji odigran prijateljski meč u kojem su snage odmjerile ekipe Tuzla Cityja i TSC Bačka Topola.

Srbijanski superligaš je na kraju slavio pobjedu rezultatom 2:1. Ipak, kapiten Tuzla Cityja Samir Efendić je bio zadovoljan onime što je njegova ekipa danas pokazala.

"Iskreno, možemo biti zadovoljni, i stručni štab i mi, načinom na koji smo odigrali utakmicu. Mislim da smo pokazali zrelost na dobrom nivou za ovaj dio priprema, agresivnost i trčanje, što je najbitnije. Mislim da je jako bitna stvar što nemamo povrijeđenih igrača tako da idemo dalje. Ova utakmica je pokazala i još neke nedostatke koje trebamo popravljati, ali zadovoljni smo. Riječ je o jako kvalitetnoj ekipi protiv koje smo igrali, mislim da ako nastavimo u ovakvom ritmu da će sve biti dobro", istakao je nakon utakmice Samir Efendić.

"Vjerujem da smo još u fazi uigravanja i spremanja za prvenstvo tako da će nam ove utakmice dosta dobro doći da se uigramo i upoznamo sa novim igračima, koji će nam, ja se nadam, pomoći u nastavku sezone", istakao je kapiten ekipe Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mišljenje o novim igračima?

"Mislim da su Uprava i stručni štab ciljano dovodili igrače, za sada ja mislim da su to pravi igrači koji će nam sigurno biti od velike pomoći u nastavku prvenstva", poručio je Efendić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.