Konkurencija Zeljkoviću

Čeliku se u Turskoj priključio novi defanzivac

Pripremama Čelika u Antaliji priključio se još jedan igrač.

U turskom ljetovalištu Zeničani borave već nekoliko dana i vrijedno rade kako bi na proljeće pokušali izboriti opstanak u Premijer ligi, a u tome će im, po svemu sudeći, pomoći i Milivoje Mušikić.

Radi se o srbijanskom fudbaleru koji je s Čelikom imao priliku trenirati i u Ljubuškom, a nakon što se predstavio u dobrom svjetlu, pozvan je da dođe i u Antaliju gdje će Umit Ozat donijeti konačan sud o tome hoće li mu biti ponuđen ugovor.

U stručnom štabu Čelika dosad su vrlo zadovoljni sa Mušikićem i sve su prilike da će doći do saradnje, a u klubu s Bilinog polja bi trebao biti rezerva Mladenu Zeljkoviću, koji je također stigao ove zime. 

Posljednji Mušikićev klub bio je Brodarac iz Beograda, a ranije je još igrao za Petrovac, Grbalj, BASK, Bačku, Čelarevo... 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.