Španski stručnjak priznao

Emery: "Otjerali su me iz Arsenala, prvo je bila svađa s Ozilom i Kolašincem, pa..."

E. Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery još uvijek je bez posla nakon što je dobio otkaz u Arsenalu krajem prošle godine.

Emery je platio ceh na Emiratesu nakon serije loših rezultata, te su mu se čelnici Arsenala zahvalili na saradnji. Poznato je da Emery nije bio u najboljim odnosima s pojedinim igračima Arsenala, a prije svega to se odnosi na Mesuta Ozila.

Španski stručnjak je otkrio da je prvo ima svađu s Ozilom i Seadom Kolašincem, a spomenuo je probleme oko dovođena Nicolasa Pepa za kojeg on i nije bio baš "zagrijan".

"Bilo je tu nekih problema. Prvo svađa s Ozilom i Kolašincem, a onda i proplemi oko dovođenja Pepa. Sigurno je da nismo ni dobro igrali i da nije bilo rezultata koji su se očekivali. Navijači su nekako mene uzeli na zub i otjerali me", rekao je Emery.

Arsenal s klupe trenutno vodi Mikel Arteta, ali ni njemu ne ide baš najbolje. Topnici se nalaze na tek desetoj poziciji Premiershipa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.