Premijerligaš remizirao sa Spartakom

Mladost DK izbjegla poraz odličnim drugim poluvremenom

Admin Čaušević

Kao i nekolicina drugih premijerligaša i ekipa Mladosti ključni dio priprema za nastavak sezone obavlja u Antaliji. 

Mladost je danas igrala pripremni duel protiv Spartaka iz Subotice, a ekipa iz Doboja kod Kaknja je zahvaljujući odličnom drugom poluvremenu.

Nakon prvog poluvremena srbijanski tim je vodio sa 2:0, da bi u nastavku izabranici Fahrudina Šolbića postigli dva gola za konačnih 2:2.

Strijelci za Mladost bili su Edin Biber te Nikola Marić koji se trenutno nalazi na probi u ovom premijerligašu i nije isključeno da nakon dnaašnjeg nastupa potpiše ugovor.

Inače, prije susreta sa Spartakom Mladost je igrala prijateljske mečeve s Igmanom iz Konjica te Stupčanicom. Oba puta su pisani trijumfi s 2:0 i 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.