Kapiten FK Sarajevo

Velkoski: Fizički smo na zavidnom nivou, nadam se da ćemo nastaviti ovako

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas prijateljski susret protiv FK Desna u Antaliji, a isti je završen bez pogodaka. 

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je kapiten bordo tima Krste Velkoski koji kaže sljedeće:

"Pa dobro, rekli smo da nam je u ovim pripremnim mečevima rezultat manje bitan. Bitno je da odradimo što bolje taktički i kondiciono. Danas smo to ja mislim digli na jedan maksimalni nivo. Protiv ovakvih ekipa je bitno da se što više potrošiš. Odradili smo jednu dobru trening utakmicu, zadovoljni smo i sada se okrećemo novim stvarima", kaže Velkoski. 

Timu se priključilo i najnovije pojačanje Tino-Sven Sušić.

"Došao je Tino i još dva tri kvalitetna igrača. Nadamo se da će se što bolje spremiti i dokazati te nam pomoći u ostvarenju zajedničkih ciljeva".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas je jedna ekipa izdržala svih 90 minuta. Za dva - tri dana imamo novi meč i siguran sam da će igrači koji danas nisu igrali tu dobiti šansu. Fizički smo na jednom zavidnom nivou, nadam se da ćemo nastaviti ovako i da ćemo biti što spremniji za nastavak prvenstva", kazao je na kraju Velskoski.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.