Spreman za nove izazove

Sadiku: Vjerujem da je dolazak u Mladost dobar korak za mene

Endin Čaušević

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja već neko vrijeme nalaze se na pripremama u Antaliji.

Mladost se punom parom sprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH, a ovaj tim odradio je novi trening jutros u odličnim uslovima koje imaju u Antaliji.

Za SportSport.ba govorio je i novi igrač ovog kluba Rijad Sadiku koji je izjavio da vjeruje da je napravio dobar korak dolaskom u Mladost.

"Što se tiče priprema zadovoljan sam, ispunjava se ono zbog čega sam došao u klubu, gradi se timski duh i to me fasciniralo prije svega da je najbitnija ekipa. Ovdje se prije svega radi na izgradnji atmosfere u ekipi i tako možemo napraviti dobre rezultate u nastavku sezone", rekao je Sadiku i dodao.

"Svi težimo inostranom transferu, ali imao sam peh s povredom zbog čega nisam igrao godinu dana. Ukoliko budem imao dobru minutažu mislim da je dolazak u Mladost dobar korak i jedino se tako može napredovati. Znamo šta se traži od nas i mislim da imamo hemiju između mladih i iskusnijih igrača i vjerujem da možemo izboriti opstanak".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.