Pripreme Tuzlaka u Antaliji

Fudbaleri Tuzla Cityja rade punom parom, Idahor nije prošao probni rad · Saznajemo

Fudbaleri Tuzla Cityja ovih dana se nalaze na pripremama u Antalyji gdje rade punom parom i spremaju se za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. 

Tim je odigrao već i dva prijateljska susreta u ovom turskom odmaralištu u kojima je ostvario polovičan učinak od jedne pobjede i poraza.

S ekipom je u proteklom periodu trenirao i mladi Nigerijac John Idahor koji ipak nije zadovoljio ukus struke i napustio je pripreme u Antaliji.

Podsjetimo, riječ je o fudbaleru koji dolazi iz prave nogometne porodice jer je njegov otac svojevremeno igrao s Peleom u Fluminenseu, a ujak Endurance Idahor je nažalost preminuo u Sudanu za vrijeme jedne utakmice.

Ipak, ovog nogometaša u bnarednom periodu nećemo gledati u Premijer igi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tuzla City će u Turskoj odraditi još jednu provjeru i to protiv ukrajinskog Karpatija a taj susret je na rasporedu sutra.

Tim se prekosutra vraća u BiH, a pred prvenstvo odigrat će i generalku protiv Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.