Strateg Sarajeva nakon novog remija

Marinović: Sušića smo danas planirali za 45 minuta, spremit ćemo ga još do prvenstva

Fudbaleri Sarajeva odigrali su danas treći i posljednju pripremnu utakmicu u Antaliji. 

Protivnik je bio Tobol iz Kazahstana a rezultat 0:0. Nakon meča za SportSport.ba govorio je Vinko Marinović, trener bordo tima.

"Zadovoljan sam, imali smo kvalitetnog rivala ispred sebe. Probali smo neke nove stvari. Sve u svemu, meni su sada jasnije neke stvari. Trebamo još raditi na fazi napada, ali doći će i to na svoje. Bit će to dobro do početka prvenstva".

Tino Sven Sušić je danas debitovao, kako ste zadovoljni?

"Tino je odigrao 45 minuta, to nam je i bila namjera. Sigurno da on može i da se treba još malo spremiti. Očekujem da ga u ove dvije nedjelje do početka prvenstva spremimo".

Fizička sprema igrača?

"Zadovoljan sam. Još naravno ima dosta posla ispred nas, ali u ovom momentu sam zadovoljan".

"Nije lako napraviti igru prema naprijed. Nije bilo lako stvarati šanse. Tu trebamo još raditi, ali siguran sam da ćemo to popraviti u narednom periodu".

Koliko ste zadovoljni s igračima koji su stigli?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam kako radimo. Zadovoljan sam svim igračima u suštini. Bit će ovi novi još bolji jer su kasnili s pripremama", kazao je na kraju strateg bordo tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.