Njemački tim nema sreće

Reus i Delaney nisu jedini: Još jedna važna karika Borussije ne igra protiv PSG-a

Admin Čaušević

Borussiji Dortmund sreća okreće leđa pred najvažnije utakmice sezone. 

Borussija je ranije ostala bez Marca Reusa i Tomasa Delaneya koji će propustiti mečeve Lige prvaka protiv PSG-a, a njima se pridružio i Julian Brandt.

Brandt se povrijedio u subuto tokom poraza od Bayer Leverkusena (4:3) nakon što je dobio udarac u zglob lijeve noge u duelu sa Larsom Benderom.

"Povrijedio sam se na početku utakmice i zglob mi se iskrenuo. Ne izgleda dobro", rekao je njemački reprezentativac nakon utakmice.

Borussija je potvrdila kako je 23-godišnjak povrijedio ligamente lijevog zgloba i čeka ga nekoliko sedmica pauze. Sigurno će propustiti prvi ogled s PSG-om 18. februara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.