Zbog vremenskih neuvjeta

Otkazan let FK Željezničar, Plavi sutra dolaze u Sarajevo

Fudbaleri Željezničara trebali su se večeras vratiti u Bosnu i Hercegovinu nakon što su odradili dio priprema koji je bio planiran da se odradi u Antaliji. 

Ipak, od povratka Plavih u Sarajevo večeras neće biti ništa obzirom da je njihov let iz Istanbula otkazan zbog loših vremenskih uslova.

Tim s Grbavice će tako još večeras ostati u Turskoj, a drugi pokušaj povratka za Sarajevo planiran je za sutra od 16.00 sati.

Podsjetimo, Željezničar je u Antaliji odigrao četiri prijateljska susreta i ostvario učinak od dva remija i dva poraza.

Višestruki šampion Bosne i Hercegovine će u prvom kolu drugog dijela sezone snage odmjeriti protiv Radnika i to u Bijeljini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.