U Prvoj ligi FBiH će sigurno imati veću minutažu

FK Željezničar mladi trojac šalje na posudbu · Saznajemo

Samir Mlaćo

FK Željeznčar se vratio  iz Antalije prije par dana i sutra će u generalci odmjeriti snage sa Zrinjskim, a Amar Osim odlučio je i definitivno riješiti igračku križaljku.

FK Željeznčar se vratio iz Antalije prije par dana i sutra će u generalci odmjeriti snage sa Zrinjskim, a Amar Osim odlučio je i definitivno riješiti igračku križaljku.

Posebno se to odnosi na mlade nogometaše, pa će Dženan Osmanović na posudbu u Igman iz Konjica.

Osmanović je prvi dio proveo na posudbi u Radniku, te je imao i problema sa povredom, ali je u deset utakmica pokazao svoje kvalitete.

Dodao je dva pogotka te dvije asistencije. Sada će na posudbu u tim iz Konjica i sigurno su ovo dobre vijesti za trenera ovog tima Fadila Hodžića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Denis Žerić će također vratiti se u FK Goražde gdje je sjajno nastupao u prvom dijelu sezone, dok će Amar Mehić vjerovatno na posudbu u Metalleghe iz Jajca.

Plavi sa Grbavice drugi dio sezone otvaraju gostovanjem kod Radnika iz Bijeljine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.