Nakon duže pauze

Kemal Osmanković se vratio treninzima FK Željezničar

Midhat Šljivak

Defanzivac Kemal Osmanković (22) vratio se danas treninzima s prvim timom FK Željezničar.

Ovaj 22-godišnji fudbaler nije putovao s ekipom na pripreme u Antaliju nakon što nije postignut sporazum o produženju saradnje, te je u Sarajevu radio po posebnom programu.

Ipak, danas je Osmanković trenirao s ostatkom ekipe FK Željezničar i vidjet ćemo hoće li trener Amar Osim na kraju ipak računati na njegove usluge do kraja sezone.

Također, s Plavima je treninge počeo raditi i Sinan Ramović koji također iz istih razloga kao Osmanković nije bio na pripremama u Turskoj.

Za Željezničar je sutra planirana generalka protiv Zrinjskog u Međugorju, a već naredne sedmice počinju uzbuđenja na u Premijer ligi. Plavi u prvom kolu drugog dijela sezone gostuju u Bijeljini kod Radnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.