Biće interesantno vidjeti u kojem će sastavu Zeničani istrčati protiv ekipe Zrinjskog

Radosna vijest za stručni štab i navijače Čelika

Emir Han Topcu i Volkan Egri stekli pravo nastupa protiv Zrinjskog · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika u nedjelju će na Bilinom polju na otvaranju nastavka Premijer lige dočekati ekipu mostarskog Zrinjskog.

Sigurno će to biti utakmica koja će privući veliki broj gledalaca na tribine stadiona u Zenici. U nastavak sezone crno-crveni će ući s dosta izmijenjenim sastavom, a tu je i novi trener Umit Özat.

Nakon pobjede u generalci 1:0 protiv Borca, mnogi navijači su bili zadovoljni igrom i odnosom igrača na terenu, ali ih je najviše interesovalo hoće li svi stranci steći pravo nastupa protiv Zrinjskog.

Radosna vijest za stručni štab i navijače Čelika, jeste što su Emir Han Topcu i Volkan Egri postali zvanično igrači Čelika, oni su stekli pravo nastupa i svakako da će ta vijest dodatno oraspoložiti Umita Özata i njegove saradnike, budući da su ova dvojica igrača počela meč protiv Borca, a očekuje se da budu i u početnoj postavi protiv ekipe iz Mostara. Topcu inače igra na poziciji lijevog beka, dok je Volkan igrač koji igra na pozicijama krila, te polušpica.

Sutra će se zvanično i znati hoće li ostala petorica igrača, Dzhamalutdinov Tamirlan, Firat Gullu i Alim Aykut iz Turske, Nemanja Zlatković iz Srbije i Elvin Yunuszade iz Azerbejdžana imati pravo nastupa protiv Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.