Uprava FK Tuzla City napustila Koševo na poluvremenu!

Edmir Škorić

Na Koševu se igra jedan od derbija kola, a sastaju se FK Sarajevo i FK Tuzla City.

Bordo tim je gubio s 1:0 od gostiju iz Tuzle, a onda je uslijedio preokret. Trenutno Sarajevo vodi 4:1, ali u utakmici je viđeno dosta nervoze.

Badji je isključen kod gostiju, a gosti su se također žalili i kod gola za 2:1, kada je Rahmanović faulirao Nukića, no sudija Grbić nije to okarakterisao kao faul, pa je pustio da se igra, a upravo u tom napadu Sarajevo je povelo.

Zbog toga su članovi Uprave FK Tuzla City odlučili na poluvremenu da napuste Koševo.

"Uprava FK Tuzla City je demonstrativno na poluvremenu napustila stadion. O daljnim koracima javnost će biti uskoro upoznata", objavili su iz FK Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.