Gostuju Sarajevu

Mladost na Koševu bez svog vođe

Admin Čaušević

Mladost će u 22. kolu gostovati na stadionu Asim Ferhatović Hase, na mjestu gdje se tim iz Doboja kod Kaknja posljednjih godina ne provede baš najbolje. 

Sarajevo je u ovom susretu izraziti favorit , a dodatni problem za gostujući tim je neigranje jednog od najboljih i najskusnijih igrača ekipe, Aladina Isakovića.

Naime, kapiten i vođa Mladosti ima problema sa zadnjom ložom zbog čega neće konkurisati za susret sa trenutnim liderom na tabeli. Susret će propustiti i iskusni veznjak Semir Pezer.

Trojica bivših omladinaca Bordo tima Rijad Sadiku, Demirel Veladžić i Nedim Hadžić su spremni za utakmicu, a da li će se naći u protokolu zavisi od trenera Fahrudina Šolbića.

Otkako nastupa u Premijer ligi ekipa iz Doboja kod kaknja je najvećem bh. stadionu zna samo za poraze. Sarajevo je slavilo u svih pet susreta. Posljednji igran u aprilu prošle godine je završen rezultatom 2:0 za Bordo tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.