Radnik dočekuje Zvijezdu 09

Petrović: Sve ćemo učiniti da ostanemo na šestom mjestu

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Radnika sutra je novi ispit. Bijeljinci su u dva kola osvojili dva boda.

Sada ih čeka nešto lakši posao, bar na papiru.

Na gradski stadion stiže fenjeraš Zvijezda 09.

U najavi meča govorio je Slavko Petrović.

"Poslije utakmica sa Čelikom ne prestaju da nas prate maleri.Peco, Đurić, Plavšić i Šubert su u problemima. Popara se još uvijek neće priljučiti ekipi. Šarić je dugo vremena bio odsutan, jučer je počeo sa laganim trčanjem, a odradio je osam treninga, te ima puno da još radi. Vratili su nam Simonović, Zukić i Merajić", kazao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zvijezdi 09 je minut do dvanaest i mora pokušati sve da dođe do bodova. Ipak, mislim da moramo osvojiti tri boda, a sve ostalo bi za mene bilo razočarenje. Zvijezda 09 je izgubila dvije utakmice sa visokom rezultatom, a sve ostale su bile knap. Ne možemo ući u utakmicu kao protiv Čelika i mislim da smo bolji ekipa. To se mora vidjeti na terenu. Sa tri boda ostajemo na šestom mjestu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.