Trener FK Mladost

Fahrudin Šolbić: Mi smo večeras došli da pobijedimo

Midhat Šljivak

Fahrudin Šolbić zadovoljan je igrom svog tima na Koševu iako je Mladost poražena od Sarajeva s 2:1.

Gosti su se dobro držali do samog kraja, ali su u 86. minuti primili gol koji je goste ostavio bez jednog boda.

Trener Fahrudin Šolbić zadovoljan je zalaganjem svog tima.

"Moja mlada ekipa je danas odigrala kvalitetan meč i nadam se da su gledaoci uživali u utakmici i nagrađeni smo aplauzom. Zaslužili smo jedan bod, ali nije nas pratila sreća ni ovaj put i nadam se da će nam se negdje vratiti", rekao je Šolbić na press konferenciji i zatim je nastavio.

"Nadao sam se da možemo doći do pobjede ovdje, to smo i pokazali na terenu. Nismo bili dovoljno koncentrisani u završnici, imali smo situacije koje smo trebali kvalitetnije završiti".

Potom je zaključio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo je najkvalitetniji tim lige. To je presudilo, kao i greške moje ekipe. Govorio sam im da svedu greške, ali desile su se dvije i primili smo dva gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.