Zanima ga samo jedna tema

Ibrahimović tražio hitan sastanak s Gazidisem

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović ove zime odlučio se vratiti u Milan nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem.

Ibrahimović je u Milanu igrao s dosta uspjeha prije skoro deset godina i odlučio je da se vrati na San Siro i potpiše ugovor do kraja ove sezone. Već u prvih nekoliko nastupa pokazao je da će biti veliko pojačanje iako već ima 38 godina.

U Milanu već sada razmišljaju o tome da ponude Ibrahimoviću ugovor na još godinu dana, ali su u problemu zbog turbulentnosti u klubu nakon što će klub vjerovatno napustiti Zvonimir Boban i Paulo Maldini koji su i nagovorili Zlatana da se vrati na San Siro.

Italijanski mediji prenose da će Ibrahimović danas održati razgovor s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisem kako bi saznao da li će klub računati na njega i naredne sezone.

Ibrahimović je tražio hitan sastanak s Gazidisem jer želi vidjeti da li su odlasci Bobana i Maldinija ugrozili njegovu situaciju u Milanu. Odluka o njegovom ostanku trebala bi biti uskoro poznata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.