Vrijedno radi na transferima

Salihamidžić najavio dolazak velike zvijezde u Bayern, a već se zna o kome je riječ?

Endin Čaušević

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić, prije nekoliko dana poručio je da dovodi veliku međunarodnu zvijezdu u bavarski klub.

Salihamidžić punom parom radi na pripremanju ekipe za novu sezonu, te je već sada jasno da će biti određenih promjena u igračkom kadru. Jasno je da Bayern neće otkupiti ugovor Philippea Coutinha, a na njegovo mjesto najavio je dolazak velike međunarodne zvijezde.

Naravno, njemački mediji odmah su počeli špekulisati o kojem igraču se radi, a mnogi vjeruju da je to Paulo Dybala. Popularni Braco je i prošlog ljeta pokušao dovesti argentinskog napadača u Bayern, ali to nije uspio.

Navodno, Salihamidžić je već neko vrijeme u kontaktu s čelnicima Juventusa, te ispituje puls oko Dybale. Argentinac je velika želja Salihamidžića i sigurno da bi bio ogromno pojačanje za Bayern.

Bavarci traže igrača koji će biti tandem s Lewandowskim, a eksperiment s Coutinhom očito nije uspio. Salihamidžić je očito uvjeren da velika zvijezda stiže u Bayern, a da li se radi od Dybali ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.