Potpisao ugovor

Miroslav Klose u stručnom štabu Bayerna

Endin Čaušević

Legendarni njemački napadač Miroslav Klose danas je potpisao ugovor s Bayernom.

Klose je prije četiri godine odlučio završiti svoju igračku karijeru i posvetiti se trenerskom poslu. On je vodio kadetsku ekipu Bayerna, ali će sada dobiti šansu u prvom timu.

Nedavno je Hansi Flick dobio novi ugovor, te je odlučio izabrati svoje pomoćnike u ekipi. Njegov novi pomoćnik od naredne sezone će biti upravo Klose koji je danas potpisao ugovor.

Klose je s Bavarcima potpisao saradnju na godinu dana, a ugovor će važiti od 1. jula. Legendarni napadač će dobiti mjesto prvog pomoćnika, a u stručnom štabu je još Danny Rohl.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.