Skratio bradu

Lionel Messi promijenio imidž

Edmir Škorić

Barcelona se vratila treninzima, a Lionel Messi je iz karantina izašao sa jednom vizualnom promjenom.

Argentinski reprezentativac je odlučio da promijeni imidž i da najzad obrije bradu, koja je krasila njegovo lice u posljednje vrijeme i nekako je po njoj bio prepoznatljiv.

Tridesetdvogodišnji Messi je ove sezone postigao 24 pogotka uz 16 asistencija na 31 utakmici, do prekida sezone, no nada se i on i njegovi saigrači da će u junu biti nastavljena.

Katalonci imaju dva boda prednosti nad Real Madridom, a u Ligi prvaka ih očekuje revanš osmine finala protiv Napolija. Prvi duel je završen rezultatom 1:1, a revanš bi trebao da se odigra u augustu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.