Neizvjesna budućnost talijanskog napadača

Bayern nema namjeru vraćati Tonija

Adnan Beganović

Klupska legenda i direktor Bayerna, Karl - Heinz Rummenigge, izjavio je za njemačke medije da bavarski klub nema namjeru u svoje redove vraćati talijanskog napadača Lucu Tonija, koji trenutno igrao na posudbi u Romi.

"Naši su odnosi rastrgani i ne postoje baš nikakve šanse da uspostavimo njihovu normalizaciju. Na njemu i njegovom agentu je da pronađu gdje će Toni sljedeće sezone igrati", rekao je Rummenigge za njemačke medije.

Podsjetimo, Toni je ugovorom vezan za Bayern do ljeta 2011. godine, no u posljednjih pola godine igra kao posuđen igrač u Romi, za koju je odigrao 10 utakmica i pritom postigao 5 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.